رحیم زاده.غزال
بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
رحیمی.ابراهیم
شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
رخزادی.اسعد
بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
رفیعی.سولماز
جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
رفیعیان کوپائی.محمود
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
رومیانی.لاله
مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
رئیسی.مجتبی
اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]