م

  • محسنی.مهران کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • محمدزاده.هدی خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • محمودی.آزاده مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • مزروعی آرانی.نوید ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • مزروعی آرانی.نوید ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • مشاطیان.فرامرز تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه‌های شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • معتمدی.حسین بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • معتمدی.حسین جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • معتمدی.حسین گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • ممتاز.حسن ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • مومنی.حسین مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • مهدوی.سامان مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7 [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • میرزاعلیزاده.عادل کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]