محسنی.مهران
کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
محمدزاده.هدی
خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
محمودی.آزاده
مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
مزروعی آرانی.نوید
ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
مزروعی آرانی.نوید
ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
مشاطیان.فرامرز
تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونههای شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
معتمدی.حسین
بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
معتمدی.حسین
جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
معتمدی.حسین
گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
ممتاز.حسن
ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
مومنی.حسین
مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیرهای پلی مراز
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
مهدوی.سامان
مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
میرزاعلیزاده.عادل
کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]