ش

  • شرافتی چالشتری.علی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • شریف زاده.علی مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • شعیبی.شهرام خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]