حاجی رستملو.بهاره
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
حداد خداپرست.محمد حسین
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
حداد خداپرست.محمد حسین
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
حسین زاده.سمیه
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تریسدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفیموریوم جدا شده از طیور
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
حسینی.سید رضا
بررسی میزان آلودگی سیستی سرکوس بویس در گاوهای کشتار شده در کشتارگاههای اصفهان و شهرکرد به روش ملکولی و میکروسکوپی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
حق شناس.فاطمه
ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسمهای آلوده کننده غذا
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
حنیفیان.شهرام
اثر افزودن اسانسهای ترخون و مرزه بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخکرده گاو
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]