ح

  • حاج محمدی.بهاره اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • حامدی.جواد بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • حسینی شکرابی.سیدپژمان مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • حکیم زاده.وحید تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • حکیمی پور.فاطمه ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]