ا

  • ابوتراب.مهنوش فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • احمدی دستگردی.آسیه اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • احمدی دستگردی.آسیه ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • احمدی زاده.چنگیز بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • احمدی زاده.چنگیز بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه‌های غذایی و انسانی به روش RFLP [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • احمدی.سیده میثمه ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • اژدری.عطااله ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی‌های خشک عرضه شده در شهر بیرجند [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • اعتمادی.علیرضا بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • امینی.کیومرث بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • امینیان.الهام تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]