شاکری.منیرالسادات
یوسورفکتانتهای باکتریایی: مروری بر جنبههای بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
شاکریان.امیر
مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
شاه حسینی.غلامرضا
کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
شریف زاده.علی
مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
شریفان.انوشه
بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
شفیعی.رسول
ارزیابی کمی و کیفی سلولها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زندهمانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
شفیعی.رضا
اثر استفاده از پوشش بستهبندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
شهاب لواسانی.علیرضا
بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
شهدادی.فاطمه
جداسازی گونههای اسینتوباکتر از غذاهای یخزده و تاثیر آن بر برخی از قارچهای بیماری زا
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]