جعفری.بهبود
بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
جوانمرد.مجید
کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
جهادی.مهشید
بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانههای کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]