احمدپور.مینا
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تریسدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفیموریوم جدا شده از طیور
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
احمدی.محمد
مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایههای اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
اخوان سیاسی پور فومنی.فرشته
بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ارجمندکرمانی.مهدخت
کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوششهای خوراکی و روغنهای گیاهی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
اشرفیان.سارا
تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
اکبری.سعید
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
انتشاری نجف آبادی.مریم
بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
انوار.سید امیر علی
مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
انوار.سید امیر علی
مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
انوار.سید امیرعلی
شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
اهری.حامد
شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]