حجت الاسلامی.محمد
کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
حسین نژاد یزدی.ندا
تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
حنیفیان.شهرام
لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونهای و ویژگیهای فنوتیپی
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]