ک

  • کلانتری پور.آیدا لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • کوهساری.هادی تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • کوهساری.هادی فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]