ف

  • فدوی.ابوالفضل فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • فرج تبریزی.الیکا مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • فضل ارا.علی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • فضل ارا.علی بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • فهیم دانش.مریم بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]