فدوی.ابوالفضل
فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیموترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
فرج تبریزی.الیکا
مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
فضل ارا.علی
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
فضل ارا.علی
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
فهیم دانش.مریم
بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]