خانزادی.سعید
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
خانی.محمد رضا
بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
خانی.محمدرضا
بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
خدایی.محمد
جداسازی و غربالگری باکتریهای تولید کننده باکتریوسین از فراوردههای لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
خمیری.مرتضی
بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
خوری.عصمت
تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
خوری.مرضیه
تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
خیری.فرشید
مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]