خ

  • خانزادی.سعید بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • خانی.محمد رضا بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • خانی.محمدرضا بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • خدایی.محمد جداسازی و غربال‌گری باکتری‌‌های تولید کننده باکتریوسین از فراورده‌های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • خمیری.مرتضی بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • خوری.عصمت تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • خوری.مرضیه تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • خیری.فرشید مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]