ع

  • عزیززاده.محمد بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • عطای صالحی.اسماعیل تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • علیزاده.شیوا بررسی شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره‌ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • عیسی زاده.خسرو ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویه‌های استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]