عزیززاده.محمد
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
عطای صالحی.اسماعیل
تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
علیزاده.شیوا
بررسی شاخصهای شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقرهای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
عیسی زاده.خسرو
ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویههای استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]