ع

  • عبادی.ایوب مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • عباس زاده.ذاکر بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • عباس والی.مریم اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • عباس والی.مریم بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • عباسی بافطرت.سمیرا بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]