حاج محمدی.بهاره
اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
حامدی.جواد
بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگیهای کیفی ژله پروبیوتیک و سینبیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
حسینی شکرابی.سیدپژمان
مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
حکیم زاده.وحید
تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
حکیمی پور.فاطمه
ارزیابی کمی و کیفی سلولها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زندهمانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]