آ

  • آخوندزاده بستی.افشین بررسی میزان آنتی بیوتیک تتراسایکلین در شیر خام با استفاده از طیف تبدیل فوریه مادون قرمز [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • آخوندزاده.افشین تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • آذرجم.نسرین تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • آرمین.محمد اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • آزادفر.الهام بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • آزادفر.الهام بهینه‌سازی اثرآنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی‌اکسیدان سنتزی(BHT) [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • آصفی.نارملا بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • آغایلی.مریم ارتباط بین استفاده از تکنیک های یادگیری با انگیزه ی فراگیری و تفکر انتقادی در بین فراگیران زبان انگلیسی در رشته بهداشت و تکنولوژی مواد غذایی [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • آقاباقری.حمید منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • آقایی.سمیه تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • آل طیب.الهام تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]