آخوندزاده بستی.افشین
بررسی میزان آنتی بیوتیک تتراسایکلین در شیر خام با استفاده از طیف تبدیل فوریه مادون قرمز
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
آخوندزاده.افشین
تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
آذرجم.نسرین
تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
آرمین.محمد
اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
آرویی.حسین
تاثیر عصارههای گیاهی و بستهبندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
آغایلی.مریم
ارتباط بین استفاده از تکنیک های یادگیری با انگیزه ی فراگیری و تفکر انتقادی در بین فراگیران زبان انگلیسی در رشته بهداشت و تکنولوژی مواد غذایی
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1403]