واحد دهکردی.نجمه
بررسی مقاومت ژن¬های انتروتوکسیژنیک جدایه¬های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی¬سیلین در مواد غذایی عرضه¬شده در شهرستان قم
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1403]
واحدی نوری.نصرالله
بررسی نشانههای تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
واعظی.سیده صالحه
شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
واعظی.سیده صالحه
تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
ورپایی.علیرضا
پتانسیل ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی بیوسورفکتانت جدا شده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر باکتری های بیماریزا
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
وظیفه دوست.محسن
اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
وظیفه دوست.محسن
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
وظیفه دوست.محسن
ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
وظیفه دوست.محسن
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
وظیفه دوست.محسن
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ولی زاده.یوسف
ژنوتایپینگ سوشهای هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآوردههای لبنی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ولی عبدالرحمن الجاف.جوان
اثر افزودن اسانسهای ترخون و مرزه بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخکرده گاو
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
وهابی انارکی.ندا
بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه عرضه شده در بازار اصفهان
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
وهابی.سایه
بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]