ع

  • عامری.عبدالغنی مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • عباسپور انبی.اسد مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • عرب.شهره جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • عطای صالحی.اسماعیل شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • علی اصغری.مریم بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • علیمحمدی.افشین مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]