ا

  • ابراهیمی اصل.سعیده سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • ابراهیمی.مریم ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • احرامپوش.محمدحسن بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • ارشاد لنگرودی.هادی مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • اسدی.زهره بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • اسکندری.محمد هادی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • اسماعیلی کوتمهر.محمود بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • امیری.آسیه بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • انصاری.مهسا ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • ایران نژاد.امین بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]