ا

  • ابراهیم پوراحمدی.سمیرا تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • ابراهیم زادگان.سمانه بررسی‌اثر دما و زمان بودادن دانه‌های‌کاکائو بر پلی‌فنول‌کل، ویژگی‌های شیمیایی و خصوصیات حسی پودر‌کاکائو [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • ابراهیمی ملاطی.علی ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • ابراهیمی.آناهیتا تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • ابراهیمی.سهیلا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • ابراهیمی.مریم ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • ابراهیمی.ندا تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ابوالفضلی اصفهانی.جواد مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]
  • اجاق.سید مهدی تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • اجاق.سید مهدی اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • احدی.فرحان تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روش‌خشک‌کردن انجمادی و ارزیابی‌خواص فیزیکی- شیمیایی‌آن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • احمدزاده قویدل.ریحانه بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • احمدزاده قویدل.ریحانه تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • احمدزاده قویدل.ریحانه تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • احمدی کمازانی.ندا استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • احمدی.الهام بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • احمدی.رضا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • احمدی.محمد بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • احمدی.محمد بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانی‌شده پونه معطر‌(Mentha pulegium L) [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • احمدی.محمد بررسی‌ اثر‌یخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو بر‌ماندگاری ماهی‌قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در‌فریزر [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • احمدی.محمد اثر پوشش ترکیبی‌کیتوزان‌– صمغ‌چیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچین‌طی‌مدت زمان نگهداری در یخچال [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • احمدی.محمد ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و عملکردی‌پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از هیدرولیز‌آنزیمی‌پروتئین جوانه‌گندم [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • احمدی.محمد تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • احمدی.محمد تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • احمدی.محمد بررسی فعالیت ضد‌میکروبی و ویژگی‌های پروتئین‌های‌هیدرولیز شده ضایعات ماهی‌طلال با استفاده از آنزیم‌های‌تجاری [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • احمدی.محمد بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوع‌آنزیم بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی پروتئین هیدرولیز‌شده جوانه شبدر [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • اخلاقی.سید هاشم شناسایی‌ترکیبات شیمیایی‌موجود در اسانس‌گیاه مریم‌گلی‌اصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسی‌خواص‌آنتی‌میکروبی-آنتی‌اکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدی‌کل عصاره گیاه [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • اخلاقی.هاشم سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • اخلاقی.هاشم بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • اخلاقی.هاشم سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • ارجمندیان.عاطفه بهینه‌سازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایط‌های مختلف دما، شدت نور، روش‌های‌کشت و نوع منبع‌کربنی [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • اردلان.بهزاد ارزیابی‌فرمولاسیون پنیر پروسس‌گسترش‌پذیر با استفاده از ایزوله پروتئین نخود و پنیر لور [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • استادزاده.محبوبه مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • استیری.سید حسین ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • استیری.سید حسین بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • استیری.سید حسین تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • استیری.سید حسین بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • استیری.سید حسین بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • استیری.سید حسین تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • استیری.سید حسین بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • استیری.سید حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏ [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • استیری.سید حسین تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • استیری.سید حسین بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • استیری.سید حسین طراحی سیستمی اتوماتیک جهت درجه‌بندی‌کشمش و تعیین درصد دم داربودن آن با استفاده از تکنیک‌های پردازش تصویر [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • استیری.سید حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • استیری.سید حسین سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • استیری.سید حسین بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • استیری.سید حسین بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • استیری.سید حسین بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • استیری.سید حسین بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • استیری.سید حسین بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • اسحاقی.محمد رضا اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اسحاقی.محمد رضا بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • اسداللهی.سیمین استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • اسدنهال.محمدامین بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان‌پوشش‌داده شده با موسیلاژ دانه‌ریحان‌طی‌فرآیند‌ سرخ‌کردن [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • اسدی.غلامحسین بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • اسدی.غلامحسین تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا بررسی اثر پاداکسندگیپلی‌فنول‌هایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهی‌کیلکا در شرایط تسریع شده [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا تاثیر صمغ‌های بومی‌(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنی‌پیناکولادا بر پایه آب‌پنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • اسماعیل زاده.احمد بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]
  • اسماعیلی دارابی.راحله تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-‌نانو‌سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اسماعیلی.مهرو بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی پوشش و نانو‌پوشش ترکیبی‌کیتوزان-صمغ دانه‌شاهی [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • اسمعیل رمجی.مهسا تولید‌کیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • اشرفی یورقانلو.رقیه ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • اشرفی یورقانلو.رقیه اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • اشرفی یورقانلو.رقیه بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اشرفی یورقانلو.رقیه بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • اصغری پور.سحر بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • اصلاحی.محمدرضا تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • اطهری.مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • اطهری.مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • اعلمی.مهران تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • اعلمی.مهران تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • افتخارالدین.ملیکا اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • افشار.مهنوش تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • افشاری.حامد تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-‌نانو‌سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اقا خانی.علی تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین‌گندم با به‌کارگیری باکتری‌های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • اقبال.غزاله ترکیبات فنولی‌انگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیات‌کیفی و پایداری اکسیداتیو روغن‌حیوانی [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • اقحوانی شجری.سمیه تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2 [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • اکبربگلو.زهرا اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • اکبرپناه بیلندی.فرزانه استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • اکبرپناه بیلندی.فرزانه بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اکبری.احسان بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • اکرامیان.حسن مقایسه‌ی‌اثر استفاده از آرد‌گندم سن‌زده با‌آنزیم پروتئاز میکروبی‌در‌تولید وافل [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • الماسی.هادی تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • الوند.معصومه اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • الهامی راد.امیر حسین تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • الهامی راد.امیر حسین بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • الهامی راد.امیر حسین بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • الهامی راد.امیر حسین مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • الهامی راد.امیر حسین بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • الهامی راد.امیر حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏ [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • الهامی راد.امیر حسین ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • الهامی راد.امیر حسین تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • الهامی راد.امیر حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • الهامی راد.امیر حسین بهینه‌سازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • الهامی راد.امیر حسین شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • الهامی راد.امیر حسین تأثیر‌غنی‌سازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر‌ ویژگی‌های‌کیفی نودل صنعتی [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • الهامی راد.امیر حسین ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • الهامی راد.امیر حسین بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • الهامی راد.امیر حسین ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • الهامی راد.امیر حسین ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • الهامی راد.امیرحسین تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل‌محمدی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • الهامی راد.امیرحسین بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • الهامی راد.امیرحسین ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • الهامی راد.امیرحسین بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • الهامی راد.امیرحسین بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • الهامی راد.امیرحسین فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • الهامی راد.امیرحسین بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • الهامی راد.امیرحسین مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • الهامی راد.امیرحسین بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • الهامی راد.امیرحسین بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • الهامی.امیر حسین بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • امارلو.فاطمه بررسی خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی‌فیلم‌های نانو‌کامپوزیتی‌حاوی نانو‌ذرات نقره‌سنتزی با عصاره‌گیاه نعناع [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • امت محمدی.الهام بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • امتیازجو.مژگان ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیز‌آنزیمی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • امیدوار لنگرودی.لیلا بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • امیرخانی.لیلا بهینه‌سازی تثبیت آنزیم پکتیناز بر سیلیکا آئروژل و‌کاربرد ‌آن در استخراج ترکیبات فنلی‌تفاله انگور [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • امیری حسینی.سارا بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • امیری عقدایی.سید سهیل بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • امیری.صدیقه فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • امیری.صدیقه استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • امیری.مریم بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • امین اخلاص.سمیرا تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • امینی فر.مهرناز اثر واریته و روش‌حرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی شیره انگور [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • امینی.حسنیه بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • انتظاری.بهناز بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • انرجان.نویده تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روش‌خشک‌کردن انجمادی و ارزیابی‌خواص فیزیکی- شیمیایی‌آن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • انصاری.سارا بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • انصاری.سارا استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • انصاری.سارا مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • انصاری.سارا تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • انصاری.سارا غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • انصاری.ویدا فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • اولیایی.احمد رضا مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • اویسی.یگانه اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • ایرانی.مهدی فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • ایزانلو.آیسان تولید پروتئین هیدرولیز‌شده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیم‌آلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیز‌شده بر قابلیت آنتی‌اکسیدانی آن [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • ایزدی.زهرا مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]