ه

  • هاشمی دولابی.فاطمه سادات تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • هاشمی روان.مهناز اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • هاشمی.سید جعفر بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • هاشمی.مجید استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • هاشمیان.سعیده بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • هجرانی.تکتم بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • هدایت.آیدا تولید ماست میوه‌ای فراسودمند از شیر‌گاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris) [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • هدایتی فر.مسعود بررسی‌ اثر‌یخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو بر‌ماندگاری ماهی‌قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در‌فریزر [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • هدایتی فرد.مسعود ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • هفت برادران اصفهانی.مریم بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • همت زاده.سینوش تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • همتی اردلی.زهرا تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • همتی.هاله بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • هوشمند دلیر.موسی الرضا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • هوشمند دلیر.موسی الرضا مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • هوشمند دلیر.موسی الرضا بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • هوشیار.لیلا بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • هوشیار.لیلا تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]