هاشمی دولابی.فاطمه سادات
تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
هاشمی روان.مهناز
اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
هاشمی.سید جعفر
بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
هاشمی.مجید
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
هاشمیان.سعیده
بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
هجرانی.تکتم
بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
هدایت.آیدا
تولید ماست میوهای فراسودمند از شیرگاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris)
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
هدایتی فر.مسعود
بررسی اثریخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو برماندگاری ماهیقزلآلای رنگینکمان نگهداریشده درفریزر
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
هدایتی فرد.مسعود
ارزیابی مقایسهای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمکسود و حرارت دیده توسط مایکروویو
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
هفت برادران اصفهانی.مریم
بهینهسازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرینکنندههای استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
همت زاده.سینوش
تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
همتی اردلی.زهرا
تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
همتی.هاله
بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
هوشمند دلیر.موسی الرضا
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
هوشمند دلیر.موسی الرضا
مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
هوشمند دلیر.موسی الرضا
بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
هوشیار.لیلا
بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
هوشیار.لیلا
تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]