بابایی کسمایی.زهرا
مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
بابایی.آرش
ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
بابایی.بابک
ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاسچغندرقند به روشکروماتوگرافی تعویضیونی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
بادفرسا.حسین
تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
بارانی.معصومه
اثر درجه برشتگی نان تافتون بر مقدار آکریلآمید و مقایسه دو روشآنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک برکاهش آن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
باشی.عباس
بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
باقری.بهرام
بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس40 درصد گوشتمرغ
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
باقری.فرود
فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
بحری.بهرام
تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
بحرینی.معصومه
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
بختیاری.محیا
بررسیخواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیرپروسس لبنه بر پایه صمغکاراگینان و پکتین
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
بخش آبادی.حمید
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
بخش آبادی.حمید
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
بخش آبادی.حمید
مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
بخش آبادی.حمید
تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
بخش آبادی.حمید
ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجالهکانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمهصنعتی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
بخش آبادی.حمید
بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
بخش آبادی.حمید
بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
بدبدک.صمد
بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعالسازی مسیر فنیلپروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیهای آن
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
بذرافشان.مسعود
مدلسازی استخراج روغن از دانه کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
برزگر.حسن
بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
بشارتی.زهرا
اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
بشیری.پرویز
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
بشیریان.آرش
استفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
بصیری.حمید رضا
تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
بصیری.علیرضا
تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
بوژمهرانی.ابولفضل
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
بهبهانی.لیلا
تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
بهبهانی.لیلا
تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
بهرام.سمیه
مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
بهرامی.سپیده
تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
بهرامیان.الهه
تولیدکیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
بهزاد.خلیل
بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
بهمدی.هما
تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوهای (کشمشی) شدن میوه انار
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
بهمدی.هما
ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
بی مکر.ماندانا
امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
بی مکر.ماندانا
تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
بی مکر.ماندانا
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
بیات.حسن
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
بیات.حسن
تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
بیداری.بهنام
بررسیتاثیر غلظتهای مختلف ژلآلوئه ورا و نوع روش تولید برخصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبیخمیرخرما
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
بیرقی طوسی.شهرام
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
بیگ بابایی.عادل
بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]