ب

  • بابایی کسمایی.زهرا مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • بابایی.آرش ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • بابایی.بابک ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاس‌چغندرقند به روش‌کروماتوگرافی تعویض‌یونی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • بادفرسا.حسین تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • بارانی.معصومه اثر درجه برشتگی ‌نان‌ تافتون بر مقدار آکریل‌آمید و مقایسه دو روش‌آنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک بر‌کاهش آن [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • باشی.عباس بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • باقری.بهرام بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس‌40 درصد گوشت‌مرغ [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • باقری.فرود فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • باقری.محمود مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • بحری.بهرام تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • بحرینی.معصومه بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • بختیاری.محیا بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر‌پروسس لبنه بر پایه صمغ‌کاراگینان و پکتین [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • بخش آبادی.حمید تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • بخش آبادی.حمید بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • بخش آبادی.حمید مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • بخش آبادی.حمید تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • بخش آبادی.حمید ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله‌کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه‌صنعتی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • بخش آبادی.حمید بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • بخش آبادی.حمید بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • بدبدک.صمد بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • بذرافشان.مسعود مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • برزگر.حسن بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • بشارتی.زهرا اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • بشیری.پرویز بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • بشیریان.آرش استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • بصیری.حمید رضا تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • بصیری.علیرضا تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • بوژمهرانی.ابولفضل مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • بهبهانی.لیلا تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • بهبهانی.لیلا تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • بهرام.سمیه مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • بهرامی.سپیده تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • بهرامیان.الهه تولید‌کیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • بهزاد.خلیل بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • بهمدی.هما تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوه‌ای (کشمشی) شدن میوه انار [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • بهمدی.هما ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • بی مکر.ماندانا امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • بی مکر.ماندانا تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • بی مکر.ماندانا بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • بیات.حسن بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • بیات.حسن تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام‌های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • بیداری.بهنام بررسی‌تاثیر غلظت‌های مختلف ژل‌آلوئه ورا و نوع روش تولید بر‌خصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبی‌خمیر‌خرما [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • بیرقی طوسی.شهرام استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • بیگ بابایی.عادل بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]