گرایلی.زهرا
ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
گلستان.لیلا
اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
گلستان.لیلا
بررسی اثریخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو برماندگاری ماهیقزلآلای رنگینکمان نگهداریشده درفریزر
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
گلی موحد.غلامعلی
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
گلی موحد.غلامعلی
بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
گلی.محمد
اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
گلی.محمد
بهینهسازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرینکنندههای استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
گلی.محمد
بهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
گلی.محمد
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
گنجلو.علی
امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
گنجلو.علی
تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
گنجلو.علی
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
گنجی.شیوا
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
گوشه.محی الدین
ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
گوهری اردبیلی.اشرف
مدلسازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشککن فروسرخ
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
گیلانی.عبدالعلی
تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]