گ

  • گلی موحد.غلامعلی بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • گلی.محمد فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • گنجلو.علی بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]