ق

  • قدس روحانی.محسن بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • قره خانی.مریم ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • قره خانی.مهدی بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]