ا

  • ابراهیمی.سهیلا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • احمدی.الهام بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • استیری.سید حسین سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • اشرفی یورقانلو.رقیه بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • اصغری پور.سحر بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • اطهری.مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • افتخارالدین.ملیکا اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • اکبرپناه بیلندی.فرزانه استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • اکبری.احسان بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • الهامی راد.امیر حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • انصاری.سارا غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • انصاری.سارا استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]