ص

  • صالحی فر.مانیا بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • صفری.رضا بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • صفری.سعیده تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • صفوی.نساء بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]