صادقی ماهونک.علیرضا
اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
صادقی ماهونک.علیرضا
غنیسازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگیهای کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
صادقی ماهونک.علیرضا
بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
صادقی ماهونک.علیرضا
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
صادقی ماهونک.علیرضا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
صادقی ماهونک.علیرضا
تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
صادقی ماهونک.علیرضا
مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
صادقی.علیرضا
طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
صادقی.علیرضا
ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
صارم نژادنمینی.سولماز
بررسی امکان تولیدکماج رژیمی بر پایه شیرینکننده استویا
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
صالحی پور.فریده
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
صالحی فر.مانیا
بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
صالحی فر.مانیا
ارزیابیتأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئینآبپنیر تغلیظ شده بر ویژگیهایکیفیکیک روغنیکمچرب
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
صالحی.فخرالدین
اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
صالحی.فخرالدین
مدلسازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشککن فروسرخ
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
صالحی.فخرالدین
بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجانپوششداده شده با موسیلاژ دانهریحانطیفرآیند سرخکردن
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
صالحی.فخرالدین
تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
صالحی.فخرالدین
کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
صباغ پور لنگرودی.صبا
تولیدکیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
صحراییان.بهاره
بررسی اثر جایگزینی بخشی از آردگندم با آردکینوا جوانهزده و افزودن صمغ دانه شاهی برکیفیت اشترودل نیمپز منجمد
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
صداقتی.مرجانه
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
صدیقی.زهرا
مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
صفاری.رضا
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
صفائیان.شیلا
ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی برپایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
صفرزائی.عبدالواحد
شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
صفرزائی.عبدالواحد
خصوصیات فیزیکوشیمیایی،آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
صفری کوشالی.زهرا
بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
صفری.امید
ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
صفری.امید
بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
صفری.رضا
بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیمهای آلکالاز و تریپسین
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
صفری.رضا
بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
صفری.رضا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
صفری.رضا
بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
صفری.رضا
ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.)
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
صفری.رضا
بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu)
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
صفری.رضا
بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوعآنزیم بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی پروتئین هیدرولیزشده جوانه شبدر
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
صفری.سعیده
تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
صفری.فرزانه
بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای بستر سیال و مایکروویو
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
صفوی.نساء
بهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
صمدی وارده سرا.مهناز
ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و ضدسرطانیپپتیدهایتخلیصشده از هیدرولیز آنزیمیدانهانگور
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]