ص

  • صادقی ماهونک.علیرضا اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • صادقی ماهونک.علیرضا ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • صادقی ماهونک.علیرضا مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • صادقی ماهونک.علیرضا غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • صادقی ماهونک.علیرضا اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • صادقی ماهونک.علیرضا بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • صادقی ماهونک.علیرضا بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • صادقی.علیرضا طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • صادقی.علیرضا ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • صارم نژادنمینی.سولماز بررسی امکان تولید‌کماج رژیمی بر پایه شیرین‌کننده استویا [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • صالحی پور.فریده استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • صالحی فر.مانیا بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • صالحی.فخرالدین مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • صالحی.فخرالدین بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان‌پوشش‌داده شده با موسیلاژ دانه‌ریحان‌طی‌فرآیند‌ سرخ‌کردن [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • صالحی.فخرالدین کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • صالحی.فخرالدین تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • صالحی.فخرالدین اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • صباغ پور لنگرودی.صبا تولید‌کیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • صحراییان.بهاره بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • صدیقی.زهرا مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • صفاری.رضا ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • صفرزائی.عبدالواحد شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • صفرزائی.عبدالواحد خصوصیات فیزیکوشیمیایی،‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی‌ یک نوع فیلم ‌فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • صفری کوشالی.زهرا بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • صفری.امید ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • صفری.امید بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • صفری.رضا بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتری‌های بیماری‌زای شاخص [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • صفری.رضا ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • صفری.رضا بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیم‌های آلکالاز و تریپسین [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • صفری.رضا ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی‌کلروفیل استخراج‌شده از‌گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • صفری.رضا بررسی‌خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز‌شده امعاء و احشاء ماهی‌بیاح (Liza abu) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • صفری.رضا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • صفری.رضا بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • صفری.سعیده تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • صفری.فرزانه بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • صفوی.نساء بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • صمدی وارده سرا.مهناز ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی‌پپتیدهای‌تخلیص‌شده از هیدرولیز آنزیمی‌دانه‌انگور [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]