ی

  • یادگاری.مژگان بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • یادگاری.مهراب غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • یاسینی اردکانی.سیدعلی ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و آنتی باکتریالی عصاره ریشه شیرین‌بیان در شکلات مایع [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • یاورمنش.مسعود تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2 [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • یزدان پناه.صدیقه تاثیر پوشش‌دهی ماهی قزل‌آلا با عصاره‌های‌چای، کیتوزان و‌چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی‌آن [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • یگانه زاد.سمیرا بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • یوسف پور.مریم بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی پوشش و نانو‌پوشش ترکیبی‌کیتوزان-صمغ دانه‌شاهی [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • یوسف زاده ثانی.سپیده بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • یوسفی.حسین کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • یوسفی.سیده شیما اثر واریته و روش‌حرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی شیره انگور [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]