یاورمنش.مسعود
تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زندهمانی ویروسهای رودهای در دلمه و آبپنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
یزدان پناه.صدیقه
تاثیر پوششدهی ماهی قزلآلا با عصارههایچای، کیتوزان وچای دارچین-کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبیآن
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
یگانه زاد.سمیرا
بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
یوسف پور.مریم
بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
یوسف زاده ثانی.سپیده
بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
یوسفی.حسین
کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
یوسفی.سیده شیما
اثر واریته و روشحرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتیاکسیدانی شیره انگور
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]