غ

  • غراوی.شکوفه مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • غریبی تهرانی.مهرانوش بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • غریبی تهرانی.مهرانوش سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • غلامی.حمید بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • غلامی.زهرا مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • غلامی.زهرا بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • غلامیان.زینب فرمولاسیون‌کیک روغنی‌فراسودمند با استفاده از شیرین‌بیان و صمغ دانه‌"به" [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • غیاثی طرزی.بابک ارزیابی‌تأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئین‌آب‌پنیر تغلیظ شده بر ویژگی‌های‌کیفی‌کیک روغنی‌کم‌چرب [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • غیبی.فرزاد تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]