رادی.محسن
فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
رادی.محسن
استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
رازقندی.الهه
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
رجایی.پیمان
اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
رحیمی.ابراهیم
بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانسهای خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوششخوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
رحیمی.ابراهیم
بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
رحیمی.نرگس
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
رزمی.نعمت الله
جداسازیگونههایمولدسمآفلاتوکسین براساسردیابیژنهایaflR وver1 و شناساییگونه با تعیینتوالیهایITS در برنج مصرفی مشهد خراسان
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
رستگار.سمیه
استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
رستم زاد.هانیه
تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
رستم زاد.هانیه
تولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
رستم میری.لیلا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
رستمی.محمد
بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
رسولی.مجید
بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجانپوششداده شده با موسیلاژ دانهریحانطیفرآیند سرخکردن
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
رشیدایی آبندانسری.سیده سلیمه
تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
رشیدزاده.شیلان
بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
رشیدی نژاد.علی
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
رشیدی.حسن
تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
رشیدی.حسن
بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
رضایی درزیکلا.فاطمه
آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
رضایی رودبره.الهام
بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
رضایی سرشت.اسماعیل
مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتیاکسیدانی ریشه هفتبند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفتبند افغانی (Polygonum afghanicum)
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
رضایی سرشت.حسن
مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتیاکسیدانی ریشه هفتبند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفتبند افغانی (Polygonum afghanicum)
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
رضایی سوادکوهی.نگین
استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا)
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
رضایی.راحله
بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
رضایی.راحیل
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
رضایی.رسول
ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
رضوی.راضیه
بررسی اثر پاداکسندگیپلیفنولهایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهیکیلکا در شرایط تسریع شده
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
رضوی.سید محمد علی
اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
رضوی.سید محمد علی
بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
رفتنی امیری.زینب
بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
رفتنی امیری.زینب
تاثیر صمغهای بومی(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنیپیناکولادا بر پایه آبپنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
روان سالار.محمد
تشخیصروغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
روزبه نصیرائی.لیلا
بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
روزبه نصیرائی.لیلا
بهبود ماندگاری فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از عصارهیآزاد و درونپوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
روزبه نصیرایی.لیلا
بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
روزبه نصیرایی.لیلا
بهینهسازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایطهای مختلف دما، شدت نور، روشهایکشت و نوع منبعکربنی
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
روفه گری نژاد.لیلا
بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
روفه گری نژاد.لیلا
بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
روفه گری نژاد.لیلا
تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
ریحانی پول.سهیل
مقایسه و ارزیابیخواص عملکردی، ترکیب اسیدهایآمینه و شاخص شیمیایی پروتئینهایآبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
رئیسی.مجتبی
غنیسازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگیهای کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]