و

  • وحدت.سید محمد خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره‌های ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روش‌های خیساندن و فراصوت [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • وحیدمقدم.فریده بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • وردیان.اسماء نشانگر رنگی جدید بر پایه نانوفیبر سلولز به منظور پایش فساد گوشت [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • ورمیرا.کامبیز بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • وریدی.محمدجواد بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • وریدی.محمدجواد بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • وریدی.مهدی بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • وزیری.محرم ارزیابی‌فرمولاسیون پنیر پروسس‌گسترش‌پذیر با استفاده از ایزوله پروتئین نخود و پنیر لور [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • وظیفه دوست.محسن بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی‌سس‌گوجه‌فرنگی سینبیوتیک [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • وظیفه دوست.محسن ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • وظیفه دوست.محسن بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • ولایت زاده.محمد مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • ولایتی.محسن بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]