حاجی رستملو.بهاره
بررسی خواصآنتیاکسیدانی و ضدمیکروبیفیلمهای نانوکامپوزیتیحاوی نانوذرات نقرهسنتزی با عصارهگیاه نعناع
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
حاجی رستملو.بهاره
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
حاجی رستملو.بهاره
بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
حاجی زاده.مرجان
تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
حامدی.جواد
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
حبیبی نجفی.محمد باقر
تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زندهمانی ویروسهای رودهای در دلمه و آبپنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
حبیبی نجفی.محمد باقر
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
حبیبی.نادر
ریزپوشانیآستاگزانتین با روشتودهای شدن مرکب ژلاتین و صمغ عربی
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
حجازی.پریسا
بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
حجازی.پریسا
بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویهی جهشیافتهی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
حجت الاسلامی.محمد
توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
حجت الاسلامی.محمد
تولیدکیک اسفنجی فراسودمند با استفاده ازگزنه–شنبلیله وگزنه– خارمریم و بهینهسازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
حجت الاسلامی.محمد
تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
حداد خداپرست.محمد حسن
تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
حداد خداپرست.محمد حسن
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
حداد خداپرست.محمد حسن
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
حداد خداپرست.محمد حسن
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
حداد خداپرست.محمد حسن
بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
حداد خداپرست.محمد حسن
بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
حداد خداپرست.محمد حسن
بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
حداد خداپرست.محمد حسن
بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
حداد خداپرست.محمد حسین
تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
حزباوی.عیسی
مدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
حسن پور.علیرضا
استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
حسن پور.یگانه
بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
حسنی بایگی.نادیا
تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
حسنی تبار.مهشید
بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
حسنی.فرشته
بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
حسنی.کمیل
بررسی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگیهای پروتئینهایهیدرولیز شده ضایعات ماهیطلال با استفاده از آنزیمهایتجاری
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
حسنی.مریم
تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
حسنی.مریم
تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
حسین زاده.محمد جواد
شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
حسینی قابوس.سید حسین
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
حسینی قابوس.سید حسین
اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
حسینی قابوس.سید حسین
کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
حسینی قابوس.سید حسین
بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
حسینی قابوس.سید حسین
امکانسنجی غنیسازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
حسینی قابوس.سید حسین
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
حسینی نژاد.مرضیه
بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
حسینی.ابراهیم
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
حسینی.اشرف السادات
بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1392]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
حسینی.سیدمهدی
ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
حسینی.طیبه السادات
بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
حسینی.فرشته
بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
حصاری.جواد
ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و ضدسرطانیپپتیدهایتخلیصشده از هیدرولیز آنزیمیدانهانگور
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
حصاری.جواد
تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
حصاری.جواد
بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
حفیظ.محمد مسعود
بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
حقانی.محمود
بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
حقانی.محمود
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
حقانی.محمود
بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
حقایق.غلامحسین
مدلسازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بستهبندی اتمفسر اصلاح شده
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
حقایق.غلامحسین
بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج(
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
حقیقت.ستاره
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
حقیقی.مریم
تاثیر پوششدهی ماهی قزلآلا با عصارههایچای، کیتوزان وچای دارچین-کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبیآن
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
حکیم زاده.وحید
بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
حکیم زاده.وحید
سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
حمزه.شبنم
تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
حنیفه زاده.غزل
بررسیامکان ریزپوشانی بتالائین حاصل از ریشه چغندر قرمز و ارزیابی خصوصیات کاربردی وعملکردیآن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
حیدری دستجردی.منیر
غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
حیدری.منیژه
غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]