ح

  • حاجی رستملو.بهاره بررسی خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی‌فیلم‌های نانو‌کامپوزیتی‌حاوی نانو‌ذرات نقره‌سنتزی با عصاره‌گیاه نعناع [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • حاجی رستملو.بهاره مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حاجی رستملو.بهاره بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • حاجی زاده.مرجان تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • حامدی.جواد جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • حبیبی نجفی.محمد باقر تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2 [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • حبیبی نجفی.محمد باقر بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • حبیبی.نادر ریز‌پوشانی‌آستاگزانتین با روش‌توده‌ای شدن مرکب ژلاتین و صمغ عربی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • حجازی.پریسا بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • حجازی.پریسا بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • حجت الاسلامی.محمد توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • حجت الاسلامی.محمد تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • حجت الاسلامی.محمد تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • حداد خداپرست.محمد حسن تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • حداد خداپرست.محمد حسن بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • حداد خداپرست.محمد حسن ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • حداد خداپرست.محمد حسن ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • حداد خداپرست.محمد حسن بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • حداد خداپرست.محمد حسن بررسی‌تاثیر‌افزودن پکتین‌ و‌‌کنسانتره کشمش بر‌خصوصیات‌کمی و کیفی نان فاقد‌گلوتن حاصل از مخلوط‌آرد‌گاورس‌(Setaria italica) و آرد برنج [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • حداد خداپرست.محمد حسن بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • حداد خداپرست.محمد حسن بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • حداد خداپرست.محمد حسین تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • حزباوی.عیسی مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • حسن پور.علیرضا استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • حسن پور.یگانه بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • حسنی بایگی.نادیا تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • حسنی تبار.مهشید بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • حسنی.فرشته بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • حسنی.کمیل بررسی فعالیت ضد‌میکروبی و ویژگی‌های پروتئین‌های‌هیدرولیز شده ضایعات ماهی‌طلال با استفاده از آنزیم‌های‌تجاری [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • حسنی.مریم تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • حسنی.مریم تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • حسین زاده.محمد جواد شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • حسینی طباطبایی.فاطمه بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • حسینی قابوس.سید حسین بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • حسینی قابوس.سید حسین اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • حسینی قابوس.سید حسین کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • حسینی قابوس.سید حسین بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • حسینی قابوس.سید حسین امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • حسینی قابوس.سید حسین تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • حسینی نژاد.مرضیه بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • حسینی.ابراهیم بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • حسینی.اشرف السادات بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1392]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • حسینی.سیدمهدی ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • حسینی.طیبه السادات بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • حسینی.فرشته بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • حسینی.محمدیار مطالعه‌تغییرات بار‌میکروبی‌انکپسوله و‌آزاد‌آب‌میوه‌های سین‌بیوتیک صنعتی به‌روش RSM-D-Optimal با کرت خرد‌شده [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • حسینی.محمدیار مطالعه‌تغییرات بار‌میکروبی‌انکپسوله و‌آزاد‌آب‌میوه‌های سین‌بیوتیک صنعتی به‌روش RSM-D-Optimal با کرت خرد‌شده [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • حسینی.محمدیار مطالعه‌تغییرات بار‌میکروبی‌انکپسوله و‌آزاد‌آب‌میوه‌های سین‌بیوتیک صنعتی به‌روش RSM-D-Optimal با کرت خرد‌شده [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • حصاری.جواد ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی‌پپتیدهای‌تخلیص‌شده از هیدرولیز آنزیمی‌دانه‌انگور [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • حصاری.جواد تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • حصاری.جواد بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • حفیظ.محمد مسعود بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • حقانی.محمود بررسی ویژگی‌های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول‌های گیاه چای سفید [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حقانی.محمود مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حقانی.محمود بررسی‌تاثیر‌افزودن پکتین‌ و‌‌کنسانتره کشمش بر‌خصوصیات‌کمی و کیفی نان فاقد‌گلوتن حاصل از مخلوط‌آرد‌گاورس‌(Setaria italica) و آرد برنج [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • حقایق.غلامحسین مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • حقایق.غلامحسین بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • حقیقت.ستاره جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • حقیقی.مریم تاثیر پوشش‌دهی ماهی قزل‌آلا با عصاره‌های‌چای، کیتوزان و‌چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی‌آن [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حکیم زاده.وحید بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • حکیم زاده.وحید سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • حمزه.شبنم تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • حنیفه زاده.غزل بررسی‌امکان ریزپوشانی بتالائین حاصل از ریشه چغندر قرمز و ارزیابی خصوصیات ‌کاربردی و‌عملکردی‌آن [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • حیدری دستجردی.منیر غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • حیدری.منیژه غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]