ح

  • حاجی رستملو.بهاره بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • حجت الاسلامی.محمد تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • حسینی قابوس.سید حسین کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • حسینی.سیدمهدی ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • حیدری دستجردی.منیر غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • حیدری.منیژه غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]