م

  • محمدی.عصمت اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • مرتضوی.سید علی بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • مستقیم.تکتم افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • مستقیم.تکتم اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • مظاهری.مصطفی فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • مقیمی.معصومه مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • مکاری.جلال الدین بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana) [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • ملکی.مریم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • موسوی بنی.سحر السادات اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • مولوی.هومان غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • مهدیان.الهام بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • مهربانی.زهرا تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • مهریار.لاله اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • میرچولی برازق.عبدالرضا تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • میرزایی.حبیب مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • میری.سید محمد ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]