م

  • متینی.سارا تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • مختاریان.محسن بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • مرتضوی.سید علی بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • موجرلو.زهره مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • مهدوی.سامان بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • مهربان سنگ آتش.معصومه بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]