محبی.غلامحسین
جداسازی اگزوپلیساکاریدهای باسیلوسهای خاک مناطقکویری و اثر آنها بر کیفیت ماست قالبی طی زمان نگهداری در سرما
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
محمدی.سوده
تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبیکمچرب
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
مدنی.عادله
ارزیابی عصاره گیاه پونهکوهی Mentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگیهای میکروبی سوسیس
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
مرادیان.درنا
بهینهسازی دوغ حاصل از شیرمیش با استفاده از آنزیم ترانسگلوتامیناز و اسانسکاکوتی
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
مرحمتی زاده.محمد حسین
جداسازی اگزوپلیساکاریدهای باسیلوسهای خاک مناطقکویری و اثر آنها بر کیفیت ماست قالبی طی زمان نگهداری در سرما
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
مظفری.مهسا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
معتمدزادگان.علی
ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.)
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
مقیمانی.ماندانا
فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییآن طی دوره نگهداری
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
موسوی.سید ابراهیم
جداسازی اگزوپلیساکاریدهای باسیلوسهای خاک مناطقکویری و اثر آنها بر کیفیت ماست قالبی طی زمان نگهداری در سرما
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
مولوی.هومان
توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
مهاجر.فرشته
تاثیرجایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا رویخواصبافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
مهدوی.بهنام
شناساییترکیبات شیمیاییموجود در اسانسگیاه مریمگلیاصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسیخواصآنتیمیکروبی-آنتیاکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدیکل عصاره گیاه
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
مهدی پور دامیری.غلامرضا
ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.)
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
مهدیان.الهام
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
مهرجو.نیلوفر
تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبیکمچرب
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
میراحمدی.سیده مرضیه
مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
میرزائی.مینا
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و آنتی باکتریالی عصاره ریشه شیرینبیان در شکلات مایع
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]