کاوه.شیما
اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
کریمی.مهدی
مقایسهیاثر استفاده از آردگندم سنزده باآنزیم پروتئاز میکروبیدرتولید وافل
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
کلباسی اشتری.احمد
بهبود ماندگاری فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از عصارهیآزاد و درونپوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
کوکبیان.آتوسا
بررسی امکان تولیدکماج رژیمی بر پایه شیرینکننده استویا
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
کیانی.حسین
توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]