ک

  • کاراژیان.حجت بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • کاراژیان.حجت بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • کاراژیان.رضا بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • کردجزی.معظمه تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • کیومرثی.مریم بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]