حداد خداپرست.محمد حسن
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
حداد خداپرست.محمد حسن
بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
حسنی.مریم
تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
حفیظ.محمد مسعود
بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]