ج

  • جعفرپور.افشین استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • جنابی.محسن بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • جوینده.حسین تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • جهادی.مهشید بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]