جعفری زاده- مالمیری.هدی
تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
جلیلی.سحر
ارزیابیکیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهیکوترساده (Sphyraena jello) درطول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهارماه
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
جوادی.افشین
تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]