جعفرپور.افشین
بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA)
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
جعفرپور.افشین
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
جعفرپور.افشین
استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
جعفرپور.درنوش
بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
جعفرپور.درنوش
تولید و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
جعفرپور.درنوش
ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
جعفرپور.درنوش
بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام سنتی و صنعتی تولید شده در شهرستان فسا طی سال 1398
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
جعفرزاده مقدم.مریم
آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
جعفری راد.سارا
تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
جعفری زاده- مالمیری.هدی
بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
جلالوند.پگاه
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
جلالی.مهدی
تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
جلالی.مهدی
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
جلایر.حامد
اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
جلیلی.سحر
ارزیابیکیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهیکوترساده (Sphyraena jello) درطول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهارماه
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
جلیلی.سحر
مقایسه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
جمالپور.علیرضا
استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
جمالی.وحید
بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
جمشیدی.انیسه
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
جمشیدی.انیسه
مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
جنابی.محسن
بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
جنت صادقی.مظاهر
عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
جنتی زاده.عباسعلی
بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعالسازی مسیر فنیلپروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیهای آن
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
جوادیان.سید روح الله
بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu)
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
جوانمرد داخلی.مجید
مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
جوکار.اکبر
تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانهزده و بررسی تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
جوینده.حسین
تأثیر ایزوله پروتئینی آبپنیر بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیمچرب
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]