پدرام نیا.احمد
مقایسهیاثر استفاده از آردگندم سنزده باآنزیم پروتئاز میکروبیدرتولید وافل
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
پدرام نیا.احمد
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
پدرام نیا.احمد
مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
پدرام نیا.احمد
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
پدرام نیا.احمد
سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
پردیس کیان.صدیقه
تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوهای (کشمشی) شدن میوه انار
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
پرندوارمنش.منیره
مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتیاکسیدانی ریشه هفتبند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفتبند افغانی (Polygonum afghanicum)
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
پروین نژاد.سلاله
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
پریشانی.الهه
استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
پناهی.نگار
بررسی امکان کاربرد فرآوردههای جنبیصنایع قند در تولید جوندهکش (موشهای سوری)
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
پورابراهیم.نسیم
تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گلمحمدی
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
پوراحمد.رضوان
اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
پوراحمد.رضوان
اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
پورحاجی.فاطمه
بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
پورحاجی.فاطمه
بررسی اثر جایگزینی بخشی از آردگندم با آردکینوا جوانهزده و افزودن صمغ دانه شاهی برکیفیت اشترودل نیمپز منجمد
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
پورظفر.زهره
بهینهسازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
پورعاشوری.پرستو
مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
پورعاشوری.پرستو
اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
پورعاشوری.پرستو
تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
پورفرزاد.امیر
ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
پورمحمدی.اوشا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
پهلوانلو.ابوالفضل
بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
پیراوی.زهرا
ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
پیرایش.ساناز
تأثیر نوع و مقدار اینولینهای استخراجشده از منابع مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کمچرب
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
پیروتی.شیرین
ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
پیروزی فرد.میرخلیل
تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]