پ

  • پدرام نیا.احمد تشخیص‌روغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • پدرام نیا.احمد ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • پدرام نیا.احمد بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • پدرام نیا.احمد بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • پدرام نیا.احمد بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • پدرام نیا.احمد ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • پدرام نیا.احمد مقایسه‌ی‌اثر استفاده از آرد‌گندم سن‌زده با‌آنزیم پروتئاز میکروبی‌در‌تولید وافل [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • پدرام نیا.احمد بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • پدرام نیا.احمد مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • پدرام نیا.احمد بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • پدرام نیا.احمد سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • پردیس کیان.صدیقه تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوه‌ای (کشمشی) شدن میوه انار [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • پرندوارمنش.منیره مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • پروین نژاد.سلاله ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • پریشانی.الهه استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • پناهی.نگار بررسی امکان کاربرد فرآورده‌های جنبی‌صنایع قند در تولید جونده‌کش (موش‌های سوری) [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • پورابراهیم.نسیم تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل‌محمدی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • پوراحمد.رضوان اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • پوراحمد.رضوان اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • پورحاجی.فاطمه بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • پورحاجی.فاطمه بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • پورظفر.زهره بهینه‌سازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • پورعاشوری.پرستو ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • پورعاشوری.پرستو مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • پورعاشوری.پرستو اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • پورعاشوری.پرستو تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • پورفرزاد.امیر ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • پورمحمدی.اوشا بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • پهلوانلو.ابوالفضل بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • پیراوی.زهرا ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • پیرایش.ساناز تأثیر نوع و مقدار اینولین‌های استخراج‌شده از منابع مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم‌چرب [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • پیروتی.شیرین ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • پیروزی فرد.میرخلیل تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]