پدرام نیا.احمد
بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
پدرام نیا.احمد
سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
پورعاشوری.پرستو
تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
پیروتی.شیرین
ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]