پ

  • پدرام نیا.احمد بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • پدرام نیا.احمد سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • پورعاشوری.پرستو تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • پیروتی.شیرین ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]