ع

  • عالیشاهی.علیرضا تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • عباسی.پریسا بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • عبداله زاده.ابوالقاسم اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • عطای صالحی.اسماعیل ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • عظیمی.نصرت تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • علیزاده.آیناز بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • علیزاده.عطیه تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • عین افشار.سودابه استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]