عبدالهیان نوقابی.محمد
تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
عطار.حسین
طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
عطای صالحی.اسماعیل
بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
علی اصل خیابانی.آرزو
بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
علی محمدی.فاطمه
ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
علیرضایی نقندر.مرتضی
تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
علیزاده.آیناز
تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]