عباسی.سلیمان
خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
عبدالهی.امیر
بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
عبدی.سهیلا
بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
عرب.خالد
بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلمهای نانوبیوکامپوزیت امولسیونی بر پایۀ کربوکسیمتیلسلولز- نانو نقره
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
عزیزی.سیده سعادت
اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
عزیزی.محمد حسین
اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
عطای صالحی.اسماعیل
فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
علوی خوشحال.فاطمه
بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
علیرضایی.نیلوفر
بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
علیزاده خالد آباد.محمد
تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]