ع

  • عاشورمحمدی.مرضیه امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • عالیشاهی.علیرضا ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • عباسی.سلیمان خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • عبدالهی.امیر بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • عبدی.سهیلا بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • عرب.خالد بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم‌های نانوبیوکامپوزیت‌ امولسیونی بر پایۀ کربوکسی‌متیل‌سلولز- نانو نقره [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • عزیزی.سیده سعادت اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • عزیزی.محمد حسین اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • عطای صالحی.اسماعیل فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • علوی خوشحال.فاطمه بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • علیرضایی.نیلوفر بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • علیزاده خالد آباد.محمد تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]